om os

Vi er et lille revisionsselskab beliggende i Hillerød, som yder økonomisk og administrativ assistance. Vi har for øje at yde den bedste service for vore kunder, som vi opnår ved at skræddersy samarbejdet efter hver enkelt kunde. Idet vi er et mindre selskab, har vi mulighed for at opnå et personligt kendskab til alle vore kunder, som giver mulighed for fleksibilitet i ydelserne og give en personlig behandling. 
 
Vi har forskellige samarbejdspartnere, herunder en statsautoriseret revisor og erhvervsnetværk, så vi altid har professionelle og dygtige mennesker at spare med. 

Vores fokus

Gennemsigtighed
Vi søger for at have gennemsigtighed i vores arbejde, så du kan være tryg og selv vælge hvor involveret du ønsker at være. Der er altid tid til at besvare dine spørgsmål og vi tager den tid, du behøver for at være med i processen. 

Skræddersyede ydelser
Idet vi stræber efter at opnå et godt kendskab til vore kunder, kan vi give dig den skræddersyede behandling du ønsker. Du bestemmer selv sammensætningen af ydelser, mængden af kommunikation og hvilken opsætning du føler dig mest tilpas i.

Struktur
Vores arbejde er struktureret, fokuseret og bliver løbende optimeret. Det resulterer i en effektiv arbejdsgang, hvor deadlines og aftaler bliver overholdt. Hvis du stresser over deadlines fra de offentlige myndigheder, eller i den travle hverdag ikke har tid til administrationen i din virksomhed, kan du være tryg I, at vi kan holde din administration og økonomi struktureret for dig.